Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bunica Anei Maria Pătru, atac de panică în sediul DNA. Medicii au intervenit DE URGENŢĂ / UPDATE

captura mediafax video
bunica ana maria patru

UPDATE 14.20

Bunica fostei şefe AEP Ana Maria Pătru, care a fost citată miercuri ca martor la DNA Ploieşti, nu a dat declaraţii în faţa procurorilor, aceasta prevalându-se de dreptul la tăcere. 

Avocatul Veronel Rădulescu a declarat că femeia, în vârstă de aproape 90 de ani, nu a dat declaraţii în cauza în care a fost citată, el invocând vârsta acesteia, dar şi starea ei de sănătate, potrivit AGERPRES. 

Întrebat de ce audierea bătrânei nu a fost făcută la domiciliul ei, având în vedere vârsta şi starea sa de sănătate, Veronel Rădulescu a explicat că apărătorii femeii nu au avut timpul necesar pentru a formula o astfel de solicitare.

*

Aflată la DNA Ploieşti, bunica în vârstă de 90 de ani a fostei şefe AEP, Ana Maria Pătru, a suferit un atac de panică  şi i s-a făcut rău. Medicii de la ambulanţă i-au acordat îngrijiri la faţa locului, nefiind necesar transportul la spital. Bătrâna se află în continuare la sediul DNA Ploieşti, potrivit România TV.

Nepoata bătrânei se declară revoltată şi susţine că citarea femeii de 90 de ani este un abuz al procurorilor.

"Este normal pentru că are o vârstă înaintată. A avut un atac de panică. Încă de aseară, de când am adus-o de la Vâlcea era agitată şi a avut un atac de panică în biroul procurorilor. Este un abuz. Bunica mea nu are legătură cu acest dosar şi ce au făcut dumnealor este un abuz de neimaginat. Terenul a fost lăsat ei prin testament. (...) Citaţia au primit-o ieri prin poştă şi am adus-o la Ploieşti.", a mărturisit Ana Maria Patru într-o intervenţie prin telefon la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.