Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bunicul Luizei Melencu, cu ochii în lacrimi, a izbucnit în direct: "Dincă e un pion, au făcut înţelegeri, nu am încredere în DIICOT"

bunicul luizei

Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, fata care este considerată una dintre victimele lui Gheorghe Dincă, a declarat la România TV că nu crede în bunele intenţii ale preşedintelui Klaus Iohannis.

"Vorbe, promisiuni, nimic concet, preşedintele a fost ocupat, nu a avut timp să se ocupe de noi, ne-a pasat unui consilier care nu era de profesie jurist. Eu nu am înţeles nimic, am purtat un dialog cu doamna avocat, a fost la un pas să nu o primească, am zis că plec dacă doamna nu ne reprezintă... Să fii preşedintele ţării, să ai serviciile la îndemână şi să nu ne spui ceva concet, nu se poate!", a spus Stelian Iordache la România TV.

Avocata familiei Melencu: Să-i fie ruşine preşedintelui Iohannis!

Citește și: EXCLUSIV Din lac în puț! Ludovic Orban a făcut-o lată! Ultima numită, prinsă cu ilegalități! Ar avea dosar penal

"Serviciile secrete, SRI, ne-au bulversat, nu avem încedere în DIICOT. Ce au facut concret pentru noi? Nu suntem naivi să credem ce zice Dincă! Minte! Au făcut înţelegeri! Dincă a fost un pion", a acuzat Stelain Iordache.

Cum a fost ucisă Luiza Melencu. Ultimele mărturisiri ale lui Gheorghe Dincă răstoarnă total dosarul Caracal

Bunicul Luizei Melencu este supărat şi pentru că preşedintele Klaus Iohannis nu face nimic în acest caz.

"Ne-a amăgit, ne-a dus cu vorba. A schimbat nişte oameni, dar tot nimic... Nu ne ajută nimeni. E chiar aşa greu la judeţul ăsta, Olt, să se facă ceva? Cu reţelele astea care se ştiu... S-au schimbat şefi de Poliţie, dar cu ce ne încălzeşze pe noi? Nimeni nu face nimic ca să ne ajute", a mai spus Stelian Iordache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.