Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bunuri contrafăcute de peste 445.000 de euro, ascunse în două TIR-uri

www.agerpres.ro
transportatori, tir, camion

Polițiștii de frontieră din Calafat au găsit bunuri contrafăcute în valoare de peste 2.200.000 lei, ascunse în două TIR-uri. TIR-urile circulau pe ruta Bulgaria-România-Germania și transportau colete.

Joi, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-au prezentat la intrarea în ţară doi români, care conduceau cele două TIR-uri. Șoferii transportau diverse bunuri în regim de coletărie, pe ruta Bulgaria-România-Germania, conform documentelor prezentate, potrivit mediafax.

În compartimentele de marfă au fost găsite mai multe colete în care se aflau ambalate 5.613 articole vestimentare, încălțăminte, marochinărie, ceasuri şi 4.920 etichete ale unor mărci consacrate despre care există suspiciunea că sunt contrafăcute.

Bunurile descoperite, în valoare totală estimată de 2.246.400 lei dacă ar fi fost vândute ca produse de marcă, au fost confiscate, întrucât cei doi șoferi nu au putut prezenta documente de proveniență pentru acestea.

Cei doi sunt cercetați pentru punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.