Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bunuri în valoare de 500.000 lei, reținute de lucrătorii Direcției Generale a Vămilor, în urma unor acțiuni de control în zona DN5 București-Giurgiu

romania tv
vana Nadlac aglomeratie vami

Direcția Generală a Vămilor a reținut un număr total de 2.300 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și parfurmuri în urma unor acțiuni de control în zona DN5 București – Giurgiu, întreprinse în perioada 20-23 ianuarie, valoarea bunurilor fiind de jumătate de milion de lei, anunță MEDIAFAX.

"În perioada 20-23 ianuarie 2020, lucrători din cadrul Direcției Generale a Vămilor și Direcției Regionale Vamale București au efectuat în comun acțiuni specifice de supraveghere și control în trafic în zona DN 5, Bucuresti - Giurgiu precum și în P.T.F. Giurgiu, cu privire la respectarea prevederilor legale referitoare la introducerea de bunuri în Romania de către persoanele fizice", arată Direcția Generală a Vămilor într-un comunicat remis, joi, MEDIAFAX.

Citește și: EXCLUSIV Succesorul Laurei Codruța Kovesi a dat în judecată Statul Român! A atacat inclusiv Guvernul!

În urma actiunilor de control au fost reținute un număr total de 2.300 articole, îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie și parfumuri ce erau transportate de patru autocare.

"În urma actiunilor de control desfășurate, lucratorii vamali au reținut un număr total de 2.300 articole - îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie și parfumuri - susceptibile de a aduce atingere unui drept de proprietate intelectuală – având o valoare estimată de 500.000 lei. Bunurile au fost descoperite pe sensul de intrare în România – în compartimentele pentru bagaje ale unui numar de 4 autocare care efectuau curse regulate de transport călători pe ruta Turcia – Romania", notează Direcția Generală a Vămilor.

Citește și: Inspecția Muncii a desfășurat 121.273 de controale și a aplicat amenzi de 127 milioane de lei în 2019

În cauză, au fost întocmite un număr de 5 lucrări penale de către lucratorii din cadrul Poliției de frontieră Giurgiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.