Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bupkis, serialul de comedie cu Pete Davidson şi Joe Pesci, este disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime începând cu 4 august

Sky Showtime

Serialul de comedie „Bupkis” va fi disponibil pentru vizionare în exclusivitate pe SkyShowtime începând cu 4 august, potrivit news.ro.

„Bupkis” este o nouă comedie care îl prezintă pe Pete Davidson („The King of Staten Island”, „Saturday Night Live”) în timp ce încearcă să se descurce cu o dinamică familială unică şi complexitatea faimei, pentru a construi relaţii relevante.

Serialul brut, semi-autobiografic, îi are în rolurile principale pe Davidson, Edie Falco („The Sopranos”, „Nurse Jackie”) şi Joe Pesci („Goodfellas”, „The Irishman”) alături de o distribuţie secundară plină de vedete, într-un show care se încadrează între realitate şi absurd, pentru a prezenta cât mai bine ceea ce înseamnă cu adevărat Pete Davidson.

Scris şi produs executiv de Pete Davidson care joacă, de asemenea, rolul principal, Bupkis este produs executiv de Lorne Michaels pentru Broadway Video, o divizie a Universal Studio Group, şi de Judah Miller şi Dave Sirus alături de producătorii executivi Andrew Singer şi Erin David. Jason Orley este regizor şi co-producător executiv.

Aclamat de critici, serialul de comedie de la Universal Television oferă o aventură sălbatică şi captivantă din punct de vedere emoţional; de la nunţi în familie şi călătorii alimentate cu pastile, până la vacanţe singuratice pe platourile de filmare, aceste escapade autentice, scandaloase şi sincere oferă spectatorilor o imagine a celebrităţii, cu toate aspectele sale veritabile, bune şi rele.

Vedete invitate: La La Anthony, Colson Baker (Machine Gun Kelly), Steve Buscemi, Bobby Cannavale, Charlamagne Tha God, Charlie Day, Philip Ettinger, Brad Garrett, Al Gore, Paul Walter Hauser, Sunita Mani, John Mulaney, Simon Rex, Oona Roche, Ray Romano, Cliff Method Man Smith, Jon Stewart, Kenan Thompson, Marissa Jaret Winokur, Chase Sui Wonders.

Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienţi prin intermediul aplicaţiei SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung şi prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com. Preţul lunar al abonamentului la SkyShowtime este de 3,99 euro (fără reclame), cu o perioadă de încercare gratuită de şapte zile şi anulare oricând.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.