Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Burduja: PNL trebuie să aibă candidaţi proprii la Primăria Generală şi la sectoare/ Ar fi o eroare ca să nu ai o listă proprie în Capitală

PNL
PNL sigla

Preşedintele filialei PNL Sector 1, Sebastian Burduja, este de părere că ar fi ”o eroare” ca Partidul Naţional Liberal să nu aibă propriul candidat la funcţia de primar general al Capitalei şi candidaţi la fiecare dintre primăriile de sector. ”Personal cred că Partidul Naţional Liberal trebuie să aibă candidaţi proprii şi la Primăria Generală şi la toate cele şase sectoare”, afirmă el.

”Ţine de organizaţia Bucureşti a Partidului Naţional să se pronunţe, pe baza celor zece proiecte asupra cărora conducerea partidului nostru, începând cu domnul preşedinte Ciucă, a cerut un raport de activitate din partea primarului general. Urmează, sper, cât de curând, tranşarea acestei situaţii în partid, deci o decizie cu privire la conducerea filialei Bucureşti şi noua conducere va evalua, punct cu punct, şi va avea un rezultat obiectiv, merită sau nu susţinerea domnul Nicuşor Dan din partea partidului nostru. Mie nu mi se pare corectă poziţia asta de candidat al dreptei în care ne obligă pe noi să-l susţinem pe dânsul, pentru că pentru dânsul ar trebui să vorbească nişte rezultate care să fie simţite de bucureşteni. Şi aici e rezerva mea, ca cetăţean, aici nu vorbesc ca politician”, a afirmat Sebastian Burduja, marţi seară, la TVR Info.

El crede că ar fi ”o eroare” ca PNL să nu aibă candidat propriu inclusiv la Primăria generală a Capitalei.

”Cred că e de datoria PNL să vină cu o alternativă, fie şi numai pentru că avem cei mai buni primari din ţară, oameni care pur şi simplu au schimbat faţa comunităţilor lor: Cluj-Napoca, Oradea, Reşiţa, Piatra Neamţ şi alte oraşe. Deci să fii cel mai important partid de dreapta, să ai cei mai buni primari şi când vine vorba de Bucureşti, cea mai importantă comunitate din România, să nu vii cu o ofertă electorală proprie mi s-ar părea o eroare şi eu am mai trăit eroarea asta la Sectorul 1, unde am făcut campanie pentru candidatul unui alt partid şi după alegeri a fost o mare, mare dezamăgire, pentru că lucrurile nu s-au întâmplat”, a adăugat Burduja.

El a completat: ”Personal cred că Partidul Naţional Liberal trebuie să aibă candidaţi proprii şi la Primăria Generală şi la toate cele şase sectoare, pentru a facilita un Bucureşti liberal, dezvoltat”.

Burduja a spus că ”miza Bucureştiului nu e doar a bucureştenilor”, ci a întregii Românii.

Burduja l-a criticat pe actualul primar al Capitalei, Nicuşor Dan, susţinând că ”Bucureştiul nu e în stare de multe ori să cheltuiască propriul buget”, iar acest lucru se întâmplă, în opinia sa, ”din lipsa unei viziuni de dezvoltare, din lipsa proiectelor”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.