Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Burleanu, despre antrenorii fără licenţă Pro: Nu ar trebui să amestecăm cazul Rădoi sau Mutu

www.digisport.ro
Burleanu alegeri FRF

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că le recomandă antrenorilor care nu deţin licenţa Pro să ia legătura cu directorul Şcolii Federale de Antrenori şi să demareze înscrierea la programele de pregătire, conform news.ro

"Nu ar trebui să amestecăm cazul Rădoi sau Mutu, regulamentul prevedea că atât timp cât eşti înscris la cursurile Pro, poţi exercita funcţia de selecţioner. Avem o convenţie UEFA care stabileşte că ai nevoie de cea mai înaltă certificare. În cazul nostru este licenţa Pro. Regulamentele nu s-au schimbat, singura schimbare, cu sprijinul tuturor reprezentanţilor eşaloanelor, a fost ca Şcoala Federală de Antrenori sau delegatul de joc să poată face o sesizare. Indicaţiile pot fi date de directorul tehnic, antrenorul principal şi antrenorul secund. Avem această sesizare a Şcolii Federale de Antrenori privind câteva cazuri din Liga I.  Regulamentul nu este nou, este de câţiva ani buni. Timpul nu e pierdut. Le recomand să ia legătura cu directorul Şcolii Federale de Antrenori şi să poată demareze cât mai repede înscrierea la aceste programe de pregătire", a spus Burleanu.

Şcoala Federală de Antrenori a sesizat Comisia de Disciplină şi Etică a FRF cu privire la eventuale încălcări ale regulamentului de către 4 cluburi din Liga 1 şi 4 antrenori aflaţi sub contract cu acestea, doi dintre aceştia posesori ai licenţei UEFA A, iar doi ai licenţei UEFA B.

Cei patru antrenori din Liga I care nu deţin licenţa Pro sunt Mihai Iosif (Rapid), Ilie Poenaru (Academica Clinceni), Andrei Prepeliţă (FC Argeş) şi Marius Croitoru (FC Botoşani).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.