Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Încă nu pot realiza ce am reuşit', a declarat Naomi Osaka după titlul cucerit la Indian Wells

wtatennis.com
naomi osaka

Jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka, învingătoarea surpriză de la Indian Wells, după 6-3, 6-2 în finala cu Daria Kasatkina (Rusia), a declarat după meci că încă nu-şi crede ochilor că a câştigat primul trofeu din cariera ei, relatează AFP.

''Încă nu pot realiza ce am reuşit, încă am impresia că mai am un meci de jucat luni. Nu am realizat efectiv că am câştigat turneul, că acest trofeul este pentru mine, sunt fericită pur şi simplu'', a spus Osaka.

''Am fost extrem de stresată şi încordată, dar strategia mea era să arăt că sunt calmă şi cred că a funcţionat. Mă aşteptam ca adversara să se bată pentru fiecare punct, iar eu nu-mi puteam permite să pierdem puncte din cauza nervozităţii mele, aşa că trebuia să iau cele mai bune decizii. Îmi doream cu adevărat să câştig acest meci şi mi-am spus că e ca la un meci din primul tur şi nu m-am ambalat prea tare'', a mai declarat Osaka după finală, potrivit Agerpres.

Osaka le-a eliminat în drumul către titlu, printre altele, pe Maria Şarapova, Agnieszka Radwanska, Karolina Pliskova şi pe nr. 1 mondial Simona Halep (6-3, 6-0), urcând pe locul 22 în clasamentul WTA, cea mai bună poziţie deţinută de jucătoarea de 20 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.