Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Burleanu reales la un nou congres: Șeful FRF nu are adversar pentru alegerile din 22 aprilie

digisport.ro
razvan burleanu

Comitetul Executiv al FRF, întrunit marţi, a stabilit pentru data de 22 aprilie organizarea Adunării Generale de alegeri. Singurul candidat pentru funcţia de preşedinte este actualul conducător al forului, Răzvan Burleanu.

"Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, întrunit în mod statutar, în prezenţa majorităţii membrilor săi, domnii Gino Iorgulescu, Florea Spînu şi Valentin Iordănescu lipsind motivat, în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federaţiei Române de Fotbal la data de 22 februarie 2022, adoptă următoarele decizii:

Citește și: VIDEO Răzvan Burleanu dă un răspuns halucinant: Lasă să se înțeleagă că România s-a calificat la Mondiale și Europene prin corupție

(...) - Aprobă cu unanimitate de voturi ca Adunarea Generală Ordinară a Federaţiei Române de Fotbal să fie organizată la data de 12 aprilie 2022, ora 11:00, pe Arena Naţională.

– Aprobă cu unanimitate de voturi componenţa nominală a comisiilor de verificare a candidaturilor.

– Aprobă cu unanimitate de voturi ca Regulamentul de verificare a candidaturilor să fie aprobat prin Dispoziţie a Secretarului General al FRF (...)", a precizat FRF, pe site-ul oficial.

De asemenea, Comitetul Executiv a aprobat cu unanimitate de voturi ca începerea Campionatului Naţional Liga 1, ediţia 2022 – 2023, să fie la data de 9 iulie 2022.

Răzvan Burleanu a câştigat, la 18 aprilie 2018, un nou mandat de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), după ce l-a învins încă din primul tur de scrutin pe principalul contracandidat, Ionuţ Lupescu.

Burleanu a obţinut 168 de voturi, iar Ionuţ Lupescu 78 de voturi.

Răzvan Burleanu a fost ales prima dată în funcţia de preşedinte al FRF în 2014, la vârsta de 29 de ani. Plecat atunci din postura de outsider, principalul favorit fiind Gheorghe Popescu, Burleanu a beneficiat din plin de condamnarea fostului internaţional în Dosarul Transferurilor, cu doar o zi înaintea alegerilor pentru funcţia de preşedinte al FRF.

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Minifotbal şi al celei europene a câştigat alegerile din 2014, învingându-l în turul doi pe fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram. El a beneficiat atunci şi de ajutorul acordat de candidaţii Gheorghe Chivorchian şi Marcel Puşcaş, care i-au cedat voturile şi care au ocupat ulterior funcţii de conducere în federaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.