Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Burnley a bătut-o pe Southampton, 2-0, în campionatul Angliei, și s-a apropiat la un singur punct de locul neretrogradabil

Premier League

Burnley, una dintre echipele aflate în lupta pentru evitarea retrogradării, a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-0, formaţia Southampton, într-o partidă restantă din etapa a 30-a a campionatului Angliei, disputată joi seară.

Gazdele au deschis scorul în minutul 12, prin internaţionalul galez Connor Roberts, iar apoi şi-au majorat avantajul înainte de pauză, prin irlandezul Nathan Collins (44), scrie agerpres.ro.

Burnley, care se află pe poziţia a 18-a în clasament, s-a apropiat în urma acestui succes la un singur punct de Everton, ocupanta primului loc neretrogradabil (17), care are însă un meci mai puţin disputat.

Duminică, în cadrul etapei a 34-a din Premier League, Burnley va juca pe teren propriu cu Wolverhampton Wanderers, în timp ce Everton se va deplasa pe Anfield pentru un duel cu concitadina FC Liverpool, aflată în cursa pentru titlul de campioană a Angliei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.