Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bursa de Valori Bucureşti a înregistrat tranzacţii de 110,1 milioane de lei

BVB
BVB Bursa de la Bucuresti

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a înregistrat marţi tranzacţii de 110,1 milioane de lei (22,24 milioane de euro), din care 106,042 milioane lei tranzacţii cu acţiuni.

Indicele principal BET s-a depreciat cu 0,01%, până la valoarea de 12.668,55 puncte, iar BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la Bursă, a înregistrat un recul tot de 0,01%.

Indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, a închis în creştere cu 0,02%, în timp ce indicele SIF-urilor, BET-FI, a coborât cu 0,13%.

Indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investiţii, a încheiat şedinţa cu un plus de 0,18%, iar BET-NG, care măsoară evoluţia celor zece companii energetice şi de utilităţi, a închis în creştere cu 0,10%, potrivit Agerpres.ro.

Pe Piaţa Reglementată, cele mai tranzacţionate au fost acţiunile OMV Petrom, cu 8,08 milioane de lei, urmate de cele ale Banca Transilvania, care au generat schimburi în valoare de 6,28 milioane de lei, şi de titlurile Teraplast (2,89 milioane lei).

Cele mai bune evoluţii au fost înregistrate de acţiunile Sinteza, care s-au apreciat cu 11,22%, urmate de cele ale ROMCAB (+10,87%) şi de titlurile Promateries (+10%).

Pe de altă parte, cele mai importante scăderi au fost consemnate de acţiunile Bermas (-13,45%), Dafora (-3,33%) şi Zentiva (-2,92%).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.