Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BURSA ZVONURILOR: Marea remaniere a intrat la apă - Ce miniștrii își vor pierde funcția în Guvern

umbra susta

Marea remaniere a intrat la apă! Deși premierul Viorica Dăncilă a anunțat că a terminat evaluarea a opt ministere, doar doi miniștri își vor pierde portofoliile. Potrivit unor surse politice, cei doi sunt Teodor Meleșcanu și Carmen Dan, care vor fi înlocuiți de fostul europarlamentar ALDE Ramona Mănescu, respectiv senatorul PSD Nicolae Moga. O remaniere mai amplă ar urma să aibă loc în toamnă.

Tăriceanu a anunțat de aseară că va propune revocarea lui Teodor Meleșcanu din fruntea MAE, precizând că, deși îl apreciază, amândoi ştiu că există o problemă legată de percepţia publică.

PNL, decizie de ULTIMĂ ORĂ - Cine sunt presedinții interimari la organizațiile de sector / SURSE

”Mâine voi propune înlocuirea din funcţie a ministrului de Externe. Cred că percepţia creată îi afectează propria capacitate de lucru. Îl apreciez personal, însă amândoi ştim cât este de greu să te lupţi cu percepţia publică” a anunţat Călin Popescu-Tăriceanu, la Antena3.

La Interne era vehiculat și numele lui Mihai Fifor, însă având în vedere că se apropie alegerile prezidențiale, Dăncilă îl dorește pentru funcția de secretar general al partidului.

Amintim că președintele Klaus Iohannis a solicitat în nenumărate rânduri schimbarea celor doi miniștri, Carmen Dan și Teodor Meleșcanu, după alegerile europarlamentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.