Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Butonul Nicolicea' a ajuns pe mâna USR: 'Acum știu și deputații PSD cum e'

Facebook
comisii

USR-iștii transmit că 'butonul Nicolicea' este folosit acum regulamentar în Parlament. Președintele Comisiei Juridice a Camerei Deputaților, Mihai Badea (USR PLUS), a scris miercuri pe Facebook că deputații PSD au simțit pe propria piele cum e să li se oprească microfonul, dar că el nu a procedat ca predecesorul său de la PSD Eugen Nicolicea și i-a redus la tăcere pe social-democrați „doar atunci când s-au abătut de la subiectele aflate pe ordinea de zi și au încercat să ducă dezbaterea în derizoriu”.

Citește și: Examen de integritate la PNL. De ce liberalii nu se delimitează de Costel Alexe, Mihai Chirica, Mircea Roșca, Mugurel Cozmanciuc .

„Uitați-vă cu atenție la cele două poze. În prima este un microfon obișnuit, cu un singur buton. În a doua este microfonul președintelui de comisie, cu două butoane. Noi, cei care am participat la ședințele Comisiei juridice a Camerei Deputaților din precedenta legislatură, îi mai spunem și “butonul Nicolicea” celui din partea stângă. Acolo apăsau pesediștii pentru a-i reduce la tăcere pe deputații USR, care le demontau în public toate manevrele prin care încercau să demoleze sistemul de justiție pentru a-i salva de pușcărie pe Liviu Dragnea și ceilalți penali.

În ședința de ieri, prima care s-a desfășurat cu prezență fizică + online, deputații PSD au avut în sfârșit ocazia să vadă cum este atunci când oprirea microfonului este folosită împotriva lor. Și totuși, există o mare diferență: eu le-am oprit microfonul doar atunci când s-au abătut de la subiectele aflate pe ordinea de zi și au încercat să ducă dezbaterea în derizoriu. Cu alte cuvinte, am respectat Regulamentul Camerei Deputaților!”, a scris Mihai Badea pe Facebook.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.