Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Buzatu și direcția PSD pe Justiție după abrogarea recursul compensatoriu: 'O hotărâre luată după o anumită chibzuință'

romanialibera.ro
buzatu

Dumitru Buzatu a declarat, întrebat ce crede despre faptul că parlamentarii PSD au votat pentru abrogarea recursului compensatoriu, că aceștia au exprimat probabil „o atitudine pur personală”. Președintele PSD Vaslui a adăugat că ar trebui să existe o linie a social-democraților pe anumite decizii.

„Au exprimat probabil o hotărâre luată după o anumită chibzuință, cred. Sau au exprimat o atitudine pur personală. Nu am fost eu chemat să votez și nefiind chemat sigur că nu e votul imperativ. Au la latitudine să voteze cum cred de cuviință”, a afirmat Dumitru Buzatu, înaintea CEx de miercuri.

Citește și: CExN PSD în prima ședință după conducerea Dăncilă. Cazul Bădălău - Diaspora. Buzatu: 'Ce să mai facă omul acum? Să sară în Siret?'

Întrebat dacă este de acord cu noua linie a PSD în ceea ce privește justiția, Dumitru Buzatu a răspuns: „Nu știu ce linie e asta. Eu cred că trebuie să fim de acord ca toți membrii PSD să se conformeze oricărei idei care există pe piața ideilor, să își însușească toate criticile de pe lumea aceasta, în final se adună toți și se deplasează într-o țară a nimănui. Haideți să fim serioși odată”.

Camerei Deputaților a adoptat, miercuri, decizional, proiectul de lege privind abrogarea recursului compensatoriu, cu amendamentul prin care este stabilită perioada pentru care se aplică măsurile compensatorii persoanelor deținute în condiții improprii.

Majoritatea parlamentarilor PSD au votat pentru abrogarea recursului compensatoriu, în afară de Roxana Mînzatu care votat „împotrivă”, iar Nicolae Bacalbașa (PSD) și Florin Iordache (PSD) s-au abținut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.