Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Buzău: Cristinel Bîgiu, interdicţie de a-şi exercita atribuţiile de preşedinte al CJ Buzău

bigiu dna

Tribunalul Călăraşi a modificat, luni, condiţiile controlului judiciar dispus în cazul lui Cristinel Bîgiu, în sensul impunerii faţă de acesta, pe durata respectivului control, a interdicţiei de a-şi exercita atribuţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău. 

Decizia nu este definitivă, putând fi contestată în termen de 48 de ore. 

"În baza art. 215 alin.9 C.p.p. Admite cererile de modificare a conţinutului controlului judiciar formulate de DNA şi inculpatul Bîgiu Marian Cristinel, în sensul că: Impune inculpatului Bîgiu Marian Cristinel, interdicţia de a-şi exercita atribuţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău pe durata controlului judiciar dispus prin încheierea pronunţată în prezenta cauză din data de 06.07.2015. Îndepărtează măsura de interzicere a comunicării inculpatului cu martora Bîgiu Veronica Florentina, menţinând celelalte obligaţii stabilite prin încheierea din 06.07.2015 (...)', se arată în încheierea şedinţei de judecată de luni de la Tribunalul Călăraşi. 

Cristinel Bîgiu a fost arestat preventiv, în 7 decembrie 2014, de magistraţii Tribunalului Bucureşti şi a fost trimis în judecată, pe 2 februarie 2015, de DNA pentru luare de mită şi conflict de interese în formă continuată şi pentru tentativă de spălare a banilor. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.