Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în PSD Buzău: Deputatul Marcel Ciolacu ales președinte. Opozanții au acuzat FRAUDĂ

Marcel Ciolacu

Deputatul Marcel Ciolacu, secretar al Camerei Deputaţilor, a fost ales sâmbătă prin vot deschis preşedinte al Organizaţiei Judeţene PSD Buzău, după ce contracandidatul său, fostul senator Vasile Ion, s-a retras la finalul conferinţei din competiţie. 

Marcel Ciolacu îl înlocuieşte pe primarul Constantin Boşcodeală care a ales să nu mai candideze "până la rezolvarea problemelor din justiţie". 

Conferinţa, la care au participat 1.410 delegaţi, a fost condusă de secretarul general adjunct al PSD Codrin Ştefănescu şi a fost pe alocuri tensionată. Vasile Ion şi unii dintre susţinătorii săi, între care senatorul Victor Mocanu şi deputaţii Marian Ghiveciu şi Adrian Mocanu, au acuzat "gruparea Boşcodeală-Ciolacu" de "influenţarea delegaţilor" şi "trucarea alegerilor". Ca urmare, Vasile Ion a părăsit sala de şedinţă înainte de votul final şi a declarat că va contesta alegerile. 

În replică, noul preşedinte al PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a susţinut că "alegerile au fost corecte" şi "nu a încercat în niciun fel să influenţeze votul". 

"PSD este şi va rămâne la Buzău cel mai mare partid din judeţ", a spus Ciolacu, care a adăugat că va încerca "să păstreze moştenirea Boşcodeală, care a avut la ultimele alegeri unul dintre cele mai bune rezultate din ţară". 

Deputatul Marcel Ciolacu a fost ales vineri şi preşedinte al Organizaţiei Municipale Buzău a PSD. AGERPRES

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.