Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Buzău, judeţul afectat ploaia îngheţată: Precizări de ultimă oră de la prefectul Daniel Ţiclea

Meteo Romania
burnita

Fenomenul de ploaie îngheţată s-a manifestat în judeţul Buzău în noaptea de duminică spre luni, iar autorităţile se aşteaptă ca acesta să continue şi pe parcursul zilei de luni. În urma ploii căzute, s-a format polei pe mai multe drumuri din judeţ, însă drumarii au intervenit şi şi-au făcut treaba astfel încât circulaţia să nu fie pusă în pericol, anunță news.ro.

Prefectul judeţului Buzău Daniel Ţiclea a precizat că drumarii şi-au făcut în general treaba, dar au existat şi excepţii.

„Prognozele meteo s-au adeverit, fenomenul s-a manifestat în mai tot judeţul, sunt mulţumit în general de modul în care s-a acţionat, cu o singură excepţie, pe drumul judeţean 100H între Nişcov şi Tisău, acolo unde şi la această oră este un polei generalizat. Sper să se rezolve cât mai repede mai ales că prognoza ne indică că acest fenomen va fi prezent pe durata întregii zile. După amiază vom avea o şedinţă de bilanţ a acestor intervenţii şi sper să vedem ce anume a făcut ca pe acest sector de drum să nu se acţioneze aşa cum a trebuit", a afirmat prefectul judeţului Buzău Daniel Ţiclea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.