Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Buzău: Un tânăr din localitatea Calvini a fost reţinut pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată

politie bun

Un tânăr din localitatea Calvini a fost reţinut preventiv pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată, după ce poliţiştii au descoperit, în urma unei percheziţii, două arme de tir sportiv, precum şi alte bunuri, printre care peste 50 de biciclete şi articole electrocasnice, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Buzău.

Potrivit sursei citate, armele ar fi fost procurate din Germania şi ar fi fost introduse în ţară ilegal.

"În data de 13 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu poliţişti de investigarea criminalităţii economice şi de la Secţia de poliţie rurală Cislău au efectuat percheziţia unui ansamblu de vehicule, depistat în Cislău (...) În urma percheziţiei, poliţiştii au descoperit, disimulate în diferite produse, două arme de tir sportiv cu aer comprimat, deţinute fără drept. Din investigaţii a reieşit că bănuit este un tânăr de 25 de ani, din Calvini, care ar fi procurat armele din Germania şi le-ar fi introdus ilegal în ţară. Armele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor" , se arată într-un comunicat de presă, remis marţi AGERPRES.

Totodată, în urma percheziţiei au fost descoperite 161 de anvelope, 1.279 de sticle care, conform etichetelor, conţineau alcool, peste 50 de biciclete, mai multe electrocasnice, dar şi alte bunuri, toate fiind indisponibilizate pentru continuarea verificărilor, întrucât tânărul nu a putut pune la dispoziţie oamenilor legii documente justificative pentru provenienţa acestora, potrivit Agerpres.ro.

"Poliţiştii au luat, pe bază de ordonanţă, măsura preventivă a reţinerii faţă de tânărul din Calvini, pentru săvârşirea infracţiunilor de 'nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor' şi "contrabandă calificată" şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale" , se mai arată în comunicat.

Activitatea s-a desfăşurat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, în baza autorizaţiei emise de Judecătoria Buzău.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.