Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Buzău:PSD şi-a stabilit peste 90% dintre candidaţi; între aceştia, preşedintele CJ şi primarul municipiului reşedinţă

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Reprezentanţii organizaţiei judeţene Buzău a Partidul Social Democrat au stabilit peste 90% dintre candidaţii la alegerile locale, între aceştia regăsindu-se actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, şi primarul municipiului reşedinţă, Constantin Toma.

Potrivit preşedintelui executiv al PSD Buzău, Petre Emanoil Neagu, în cinci din cele 87 de localităţi, PSD va merge la alegerile locale cu viceprimarii sau alţi membri de partid cu notorietate, iar în trei comune vor fi candidaţi femei.

"PSD Buzău se află în febra pregătirilor pentru alegerilor locale, peste 90% dintre candidaţi au fost stabiliţi şi lista de candidaturi a fost trimisă la Bucureşti, în cinci localităţi, actualii primari nu mai doresc să candideze din motive de vârstă sau de sănătate, printre care primarii din Mânzăleşti şi Scorţoasa, aceştia vor fi înlocuiţi cu viceprimarii sau alte membri de partid cu notorietate", a declarat, pentru AGERPRES, Neagu.

El a mai precizat că, în şase localităţi, în cursul acestei săptămâni se vor face sondaje de opinie, pentru ca săptămâna viitoare toate candidaturile să fie stabilite.

Petre Emanoil Neagu a adăugat că va candida pentru al doilea mandat la şefia CJ Buzău "pentru a duce la îndeplinire proiectele începute în actualul mandat, în acest moment existând la nivelul CJ Buzău proiecte în derulare cu fonduri europene, cu finanţare certă, în valoare de peste 100 de milioane de euro".

În judeţul Buzău, din cele 87 de unităţi administrativ-teritoriale, 80 sunt conduse de reprezentanţi ai PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.