Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BVB a închis în scădere şedinţa de joi

www.agerpres.ro
Bursa de Valori București

Valoarea tranzacţiilor derulate joi la Bursa de Valori Bucureşti s-a cifrat la 21,83 milioane de lei (4,57 milioane de euro), din care 21,14 milioane lei (4,42 milioane euro) tranzacţii cu acţiuni potrivit Agerpres.

Indicele principal BET a scăzut cu 0,20%, ajungând la 9.713,16 puncte. BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, s-a diminuat cu 0,19%, indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, a închis pe plus cu 0,03%, în timp ce indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investiţii, s-a apreciat cu 0,25%.

Indicele SIF-urilor, BET-FI, a înregistrat o creştere cu 0,49%, iar indicele BET-NG, care măsoară evoluţia celor 10 companii energetice şi de utilităţi, s-a apreciat cu 0,15%.

Pe Piaţa Reglementată, acţiunile Romgaz au fost cele mai tranzacţionate, generând schimburi de 4,2 milioane de lei, urmate de titlurile Banca Transilvania (2,67 milioane de lei) şi Fondul Proprietatea (2,57 milioane de lei).

Cele mai bune evoluţii au fost înregistrate de acţiunile TMK-Artrom, care s-au apreciat cu 12,5%, Sinteza (+8,45%) şi Comelf (+4,71%).

Pe de altă parte, cele mai importante deprecieri au fost consemnate de titlurile SIF Hoteluri SA (-6,12%), Rompetrol Rafinare (-2,08%) şi Sphera Franchise Group (-1,52%).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.