Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Céline Dion amână din nou date din turneul său european pentru 2022

Facebook
celine dion

Criza sanitară a obligat-o din nou pe Céline Dion să amâne datele din turneul european, prevăzut între 16 martie şi 16 iunie 2021, pentru perioada 25 mai - 24 septembrie 2022, a precizat miercuri echipa sa, citată de AFP.

Debutul Courage World Tour în Europa este programat pe 25 mai 2022, la Birmingham, în Anglia. Este a doua amânare a acestui turneu, iniţial prevăzut în 2020.

"Speram cu adevărat să vă văd în Europa în această primăvară, dar din nefericire, trebuie să mai aşteptăm puţin, situaţia nu este încă destul de sigură", a indicat Céline Dion într-un mesaj video în franceză şi engleză transmis de stafful ei. "Dar ştim cu toţii că vaccinurile sunt pe drum, asta este minunat! Vă promit un lucru: vom recupera timpul pierdut în 2022, da, sper, vă iubesc, m-am plictisit, aveţi grijă de voi, pe curând".

Citește și:  GRAFICE din mai multe țări: masca NU ajută la nimic. Numărul cazurilor a BUBUIT, după impunerea obligativității

Biletele cumpărate pentru concertele din 2020 şi 2021 răman valabile pentru noile spectacole reprogramate în 2022.

La Bucureşti, Celine Dion ar fi trebuit să cânte pe Arena Naţională pe 29 iulie 2020. Evenimentul a fost reprogramat, în contextul pandemiei, pentru 25 iulie 2021, au anunţat miercuri organizatorii, Emagic.

"Primele date de spectacol în Europa din turneul mondial "Courage" sunt reprogramate în 2022. Datele europene prevăzute din 19 martie până în 16 iunie 2021 sunt reprogramate din 25 mai în 24 septembre 2022", a scris artista pe Twitter.

Turneul mondial prin care Dion îşi promovează cel mai recent album a debutat în septembrie 2019, în Québec, şi ea a susţinut 52 de concerte sold-out înainte ca seria să fie întreruptă din cauza pandemiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.