Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Câți bani primește Ministerul Finanțelor la rectificarea bugetară

ministerul finantelor

Ministerul Finanțelor Publice primește fonduri suplimentare la rectificarea bugetară de peste 1,24 miliarde de lei, din care 712 milioane de lei la capitolul 'Acțiuni Generale' și 530 de milioane de lei dedicate în principal hotărârilor CEDO și despăgubirilor aferente procesului de restituire a proprietăților, reiese din proiectul de Ordonanță privind rectificarea bugetară publicat pe site-ul Ministerului.

Astfel, la capitolul "Acțiuni Generale", cele mai mari sume vor merge către capitolul "Alte transferuri", respectiv 312,5 milioane de lei, și la suplimentarea Fondului de rezervă, cu 100 de milioane de lei.

În plus, cresc și cheltuielile cu finanțarea din fonduri externe nerambursabile postaderare, cu 230,4 milioane de lei, dar și cele cu personalul, cu 51,5 milioane de lei.

În ceea ce privește sumele destinate hotărârilor CEDO și despăgubirilor aferente procesului de restituire a proprietăților, acestea sunt de aproximativ 500 de milioane de lei și sunt evidențiate sub titlul "Alte cheltuieli", mai reiese din proiectul de act normativ.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.