Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CA ÎN GERMANIA: După ce au rămas fără apă caldă și căldură, timișorenii plătesc și impozite MAJORATE, la propunerea lui Fritz

pressalert.ro
Dominic Fritz

Este oficial - timișorenii vor plăti impozite mai mari începând cu 2022. Primarul Dominic Fritz a reușit să obțină votul aleșilor locali privind majorarea taxelor, deși PNL a anunțat că se opune, însă, în mod convenabil a permis unui ales local să voteze proiectul pentru ca acesta să treacă. Pentru proprietarii din HORECA, impozitele cresc de trei ori, iar pentru persoane fizice cu 20%.

„Nu există om politic care să vrea să crească taxele și impozitele, dimpotrivă vrea să fie lăudat că le scade. O să încercăm să tăiem ce se poate din bugetul de funcționare, dar vrem să investim în drumuri, în reparații, nu putem să facem doar cu fonduri europene. Majorarea taxelor și impozitelor va aduce un plus în buget de cinci milioane de lei. Nu aș fi propus această măsură dacă aș ști că putem face față exigențelor timișorenilor altfel. Vom continua să acordăm bonificație de 10% persoanelor fizice. Pentru un apartament cred că sunt costuri de un leu sau doi lei pe lună și sunt chiar suportabile. Există de mulți ani o diferență între firme și persoane fizice pentru clădirile nerezidențiale, deși destinația clădirii este aceeași. Este vorba despre 3.500 de timișoreni care sunt proprietari de clădiri nerezidențiale. Propunerea este să echilibrăm sau să modificăm impozitul pentru toate clădirile nerezidențiale și să fie aceeași cotă de impozitare, indiferent cine este proprietarul”, le-a spus primarul Dominic Fritz consilierilor locali, conform Pressalert.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.