Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ca la Miss Univers. Gorghiu il ironizeaza principiile lui Zgonea

alina gorghiu

Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a fost desemnat de presedintele inerimar al PSD, Liviu Dragnea sa elaboreze un set de principii pentru votul prin corespondenta. Acesta le-a pregatit si le-a prezentat luni, insa acestea nu au trecut dincolo de chestiuni elementare cum ar fi caracterul secret al votului, accesibilitatea si echitatea acestuia.

Co-presedintele Alina Gorghiu a ironizat principiile lui Zgonea comparandu-le cu un raspuns pe care il dau in general concurentele la Miss Univers care nu reusesc sa spuna nimic mai mult decat: "sa fie pace in lume"

"Principiile lui Zgonea suna ceva de genul - 'sa fie pace in lume'", a spus Alina Gorghiu la TVR, amintand ca PNL are deja un proiect de lege pe votul prin corespondenta, convenit cu AEP si asociatiile din Diaspora.

In cazul in care PSD nu va accepta adoptarea acestei legi pana la 1 noiembrie, liberalii nu ar ezita chiar sa organizeze proteste.

Legea votului prin corespondenta va fi dezbatuta marti de Comisia de Cod Electoral, atat cu reprezentanti ai grupurilor parlamentare, cat si cu reprezentanti AEP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.