Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ca-n filmele cu MAFIOȚI: Dronă cu DROGURI descoperită deasupra penitenciarului din Pitești

drona

Incident nemaiîntâlnit în Argeș! O dronă cu droguri a fost descoperită deasupra Penitenciarului din Mioveni. Potrivit Antena 3, aparatul survola zona cu un pachet destinat, cel mai probabil, unui deținut.

Și drona și pachetul au ajuns în posesia agenților DIICOT.

Citește și: Ministrul de Interne îi răspunde lui Kovesi în cazul căutării lui Sebastian Ghiță

Dronă a fost surprinsă de către agenţi în timp ce zbura pe deasupra Penitenciarului Mioveni. Aceştia au observat când din dronă era aruncat un pacheţel în perimetrul unităţii şi au dat alarma. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au ridicat pachetul, drona şi l-au găsit şi pe cel care ghida aparatul de zbor utilizat pentru a introduce respectivul obiect în Penitenciarul Mioveni. Reprezentanţii Poliţiei Mioveni, care au preluat dosarul, nu au dorit să dea nicio declaraţie pe această temă. Din informaţiile noastre, cazul a fost preluat ulterior de DIICOT, semn că este vorba de o reţea şi că ar putea exista şi nişte droguri în ecuaţie.

Metoda este una aflată la început, în penitenciarele din România fiind pusă în practică de puţin timp. S-au mai semnalat cazuri similare la Botoşani şi Galaţi. După cum se arată în cele două cazuri, complicii deţinuţilor foloseau dronele pentru a le trimite acestora telefoane, cartele şi chiar stupefiante. Cei care ghidau drona se foloseau de camera video montată pe aceasta pentru a vedea unde trebuie să o dirijeze ca să ajungă la destinatar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.