Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ca-n filmele cu Stan si Bran - Pista pentru biciclisti interzisa biciclistilor in Capitala

pista biciclisti

Pare o intamplare din filmele cu Stan si Bran sau alte comedii ridicole dar nu este. Chiar in centrul Capitalei, pe care primarul Sorin Oprescu vrea sa il redea pietonilor, cetatenilor dornici de plimbare, pista de bicilisti a fost interzisa biciclistilor.

Este vorba despre pista de pe Calea Victoriei, a caror contructie a fost extrem de controversata, trezind nemultumirea soferilor ca astfel bulevardul va fi ingustat.

Pista pentru biciclisti a fost închisă de câteva zile pentru că semafoarele speciale nu funcţionează încă. Culmea, ele sunt montate încă din toamnă şi nimeni nu ştie de ce nu au fost puse în funcţiune. Decizia primăriei îi aruncă acum pe biciclişti înapoi în trafic, printre maşinile care şi aşa se înghesuie pe doar două benzi în loc de trei, câte erau înainte să apară pista, informeaza digi24.ro.

Cetatenii se plang insa de inchiderea temporara a pistei si il considera in continuare cel mai sigur loc pe unde sa mergi cu bicicleta, fara sa risti sa ii incomodezi pe pietoni sau sa fi lovit de masina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.