Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ca să evite un dezastru, Marea Britanie impune noi restricții

Wuppertal Tatal
coronavirus COVID 19

Secretarul de stat în Sănătate, Matt Hankcock, a anunţat noi măsuri anti-COVID-19 în Marea Britanie. Este vorba despre restricții care vor fi aplicate în zonele cele mai afectate de pandemie. Regiunile în care vor fi impuse restricții vor primi ajutor financiar de la Guvern, anunță MEDIAFAX.

Marea Britanie impune noi restricţii din cauza pandemiei. Secretarul de stat în Sănătate, Matt Hancock, a anunţat că restricțiile vor fi impuse în Liverpool, Warrington, Hartlepool şi Middlesbrough din cauza noilor focare de COVID-19. În Liverpool, de exemplu, sunt 268 de cazuri de COVID-19 la 100.000 de locuitori.

Citește și: Gabriela Firea face noi acuzații: A fost un plan foarte bine pus la punct! S-au gandit la un plan diabolic

„Interzicem întâlnirile între persoane din gospodării diferite. Aducem reglementări, aşa cum am făcut şi în nord-est, pentru a preveni întâlnirile în spaţii închise a persoanelor din familii diferite, cu excepţia întâlnirilor în spaţii publice, în aer liber, cum ar fi parcurile. De asemenea, recomandăm ca omenii să nu participe la evenimente sportive, în zonele afectate şi să nu meargă în azile, decât în situaţii excepţionale. Se interzic călătoriile, cu excepţia celor esenţiale. Aici intră, bineînţeles, mersul la serviciu sau la şcoală”, a anunţat oficialul britanic.

Hancock a mai spus că statul va oferi 7 milioane de lire autorităţilor locale din zonele afectate, pentru a le sprijini.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.