Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cabaretul Moulin Rouge, Muzeul Luvru şi Turnul Eiffel se numără printre celebrele obiective turistice din Paris care au fost închise

reuters
Turnul Eiffel

Cabaretul Moulin Rouge, Muzeul Luvru şi Turnul Eiffel se numără printre cele mai celebre obiective turistice din Paris care au fost închise, începând de vineri, după ce Guvernul francez a interzis adunările mai mari de o sută de persoane, într-un efort de a stopa răspândirea noului coronavirus, potrivit Mediafax.

Muzeul Luvru - unde se află celebra pictură „Mona Lisa" a lui Leonardo da Vinci -, una dintre cele mai celebre atracţii turistice din Franţa, a anunţat că îşi închide porţile de vineri, pe termen nedeterminat.

Reprezentanţii Turnului Eiffel au făcut un anunţ similar, spunând că obiectivul va fi redeschis imediat ce circumstanţele o vor permite.

Citește și: Traian Băsescu îl desființează pe Ludovic Orban: E bun de dus la teatrul de comedie

Înainte de anunţul de vineri al premierului Edouard Philippe, erau permise adunările mai mici de o mie de persoane. Însă autorităţile franceze fac eforturi de a încetini răspândirea noului coronavirus, iar, în acest sens, au anunţat şi închiderea şcolilor, începând de luni.

Reprezentanţii Cabaretului Moulin Rouge - înfiinţat în urmă cu 130 de ani - au confirmat că acesta va fi închis pe termen nedeterminat şi au anunţat că oferă clienţilor posibilitatea de a-şi primi înapoi banii pe bilete sau de a face rezervări la o dată ulterioară.

Mai multe cinematografe şi săli de concerte din Paris, precum Odeon-Theatre de L’Europe, au fost închise.

Franţa a raportat peste 2.870 de cazuri de infectare cu noul coronavirus şi peste 60 de decese.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.