Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cabron, Smiley şi Puya au lansat piesa 'Departe de apus' / VIDEO

youtube.com
Cabron Smiley Puya

Cabron, Smiley şi Puya marchează 20 de ani de prietenie şi de drum comun în industria muzicală cu lansarea melodiei "Departe de apus", o piesă-manifest dedicată tuturor celor care ţintesc sus şi nu renunţă la visul lor înalt, indiferent de obstacole, prejudecăţi şi limitări, informează un comunicat Hahaha Produtions transmis, vineri, AGERPRES.

Cu un puternic mesaj motivaţional, "Departe de apus" aduce, pe lângă scânteia de care are nevoie fiecare om pentru a merge mai departe pe drumul său în ciuda piedicilor, şi povestea de film şi de succes al lui Edwin Petrea, "Il Fenomeno" din artele marţiale, aşa cum îl descrie antrenorul său Dorel Simion, considerat puştiul minune al sportului românesc, născut la Ploieşti, care la doar 15 ani este campion la şase sporturi de contact, câştigă toate concursurile de Kickboxing, Box, Lupte Libere, Kempo, Sport BJJ şi MMA şi are deja în portofoliu câteva sute de medalii şi cupe naţionale şi internaţionale, precizează sursa citată.

"Piesa 'Departe de Apus' are un mesaj puternic motivaţional, fiind fix ce ai nevoie să auzi când eşti căzut la pământ, iar oamenii din jurul tău nu te încurajează pentru a merge mai departe spre visul tău. Cred că fiecare dintre noi trebuie să ştie că un vis trebuie urmat până la capăt, indiferent de obstacolele pe care le întâlneşti. (...) În clip apare cel mai potrivit personaj pentru acest mesaj, Edwin Petrea - un tânăr foarte talentat de la mine din Ploieşti, un exemplu care ţinteşte cel mai sus. Este deja campion la şase stiluri diferite de luptă la numai 15 ani şi, e clar, este 'Departe de apus'. Totul prin muncă multă, disciplină, familie alături şi un vis pe care-l urmăreşte zi de zi", a afirmat Cabron, citat în comunicat.

Potrivit lui Smiley, "nu există imposibil atunci când ai pasiune".

"Campionii se pot naşte oriunde, nu există imposibil atunci când ai drumul, dar mai ales visul tău, atunci când ai pasiune şi munceşti pentru el, atunci când nimic nu este prea mult sau prea greu, atunci când obstacolul apărut este doar un prilej să mergi mai sus şi să devii mai puternic. Îmi doresc ca toţi oamenii să îşi înţeleagă puterea, să aibă încredere în ei şi să nu se lase doborâţi de vorbe, de descurajări, de prejudecăţi. Fiecare dintre noi poate fi un campion în lumea lui sau în lumea mare atât timp cât nu-şi pierde bucuria, pasiunea şi visul. 'Departe de apus' este combustibilul pentru toţi cei care au un vis de atins", a declarat Smiley.

Coproducţie HaHaHa Production, Cat Music şi Scandalos Music, "Departe de apus" are muzica scrisă de Alexandru Minculescu (Cabron), Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Florin Boka (Feenom) şi Răzvan Sofronescu, iar textul le aparţine celor trei interpreţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.