Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cadavrul unei femei a fost găsit pe malul râului Șieu

scafandri decedata lac fundeni

Cadavrul unei femei în vârstă de 81 ani din localitatea bistriţeană Crainimăt a fost găsit joi, în jurul amiezii, pe malul râului Şieu, femeia fiind dată dispărută de acasă de miercuri, potrivit datelor comunicate de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, potrivit Agerpres.

Dispariţia femeii a fost sesizată în cursul după-amiezii de miercuri de către familie, nefiind pentru prima dată când bătrâna pleca de acasă. 

O persoană a sunat, joi, la 112 în legătură cu prezenţa unui cadavru pe malul râului Şieu, la locul intervenţiei deplasându-se un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ).

Citește și: CFR SA a lansat o campanie online de conştientizare a pericolului la care tinerii se expun atunci când încearcă să-şi facă selfie-uri pe vagoane - VIDEO

"La Crainimăt, echipajul SAJ de tip B2 a găsit o persoană, de aproximativ 80 de ani, de sex feminin, înecată în râul Şieu. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru ea, constatându-se decesul la faţa locului", a precizat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei, Ciprian Păcurar. 

Potrivit poliţiştilor, în acest caz se va dispune necropsia, care va stabili cu exactitate împrejurările şi cauza decesului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.