Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cadavrul unui bărbat de aproximativ 50 de ani, scos de pompieri din râul Jiu

ISU Bucuresti
cadavru lac ior

Pompierii au intervenit, luni dimineaţa, pentru scoaterea trupului neînsufleţit al unui bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani din râul Jiu, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, Florin Chisim.

Citeşte şi: Ministrul Muncii IESE LA RAMPĂ cu o replică DURĂ: Răspuns VEHEMENT la mesajul transmis de Dragnea pe legea pensiilor

Potrivit sursei citate, evenimentul a avut loc în zona Castrului Roman din apropierea oraşului Bumbeşti-Jiu, la faţa locului deplasându-se un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu, un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Gorj, precum şi reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean. 

"În această dimineaţă am fost solicitaţi să intervenim pentru scoaterea unui cadavru din râul Jiu, zona Castrul Roman. S-a intervenit pentru scoaterea cadavrului, constatându-se că este vorba despre o persoană de sex masculin în vârstă de aproximativ 50 ani", a spus Florin Chisim. 

Cazul a fost preluat de către IPJ Gorj pentru stabilirea identităţii persoanei şi a împrejurărilor în care aceasta a ajuns în apele râului, scrie AGERPRES.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.