Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cadavrul unui bărbat, observat pe marginea unui drum, la ieşire din Timişoara- Şoferul care l-a lovit mortal a fost prins de poliţişti

cadavru morga

Poliţiştii au fost sesizaţi că la ieşire din Timişoara de află trupul unui bărbat la marginea drumului. În urma investigaţiilor, a reieşit că acesta a fost lovit de o maşină, iar şoferul a fugit de la locul accidentului, ulterior fiind identificat de poliţişti şi reţinut 24 de ore, potrivit news.ro.

Cadavrul a fost observat în cursul zilei de joi, precizează vineri IPJ  Timiş.
"La data de 18 mai 2023, în jurul orei 11:45 poliţiştii Biroului Rutier Timişoara au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN 69 - Calea Aradului, în afara părţii carosabile a fost găsit un bărbat în stare de inconştienţă.Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului împreună cu un echipaj medical, fiind constatat decesul bărbatului", a transmis IPJ  Timiş.
În urma investigaţiilor, poliţişti  au aflat că bărbatul se afla ca pieton pe marginea drumului când a fost lovit de o maşină.
"Având în vedere cele constate, poliţiştii au procedat la efectuarea de verificări,în urma acestora stabilindu-se că,  la data de 17.05.2023 în jurul orelor 22:00-22:30, un bărbat în vârstă de 31 de ani a condus un autovehicul pe DN69,pe banda 1, sensul de mers Arad -Timişoara,iar la un moment dat a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de 56 de ani care se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă.Dupa impact, conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind identificat în cursul zilei de 18.05.2023", a mai transmis IPJ  Timiş.
În urma anchetei, s-a dispus  măsura reţinerii preventive  a conducătorului auto pentru o perioadă de 24 ore pentru  ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.
Bărbatul sa află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.