Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cadou pentru Andone: Un star care a trecut pe la Inter și West Ham e aproape de Dinamo - FOTO

www.libertatea.ro
Obinna

Obinna a venit la București ca să semneze cu Dinamo! Nigerianul are un CV impresionant. Atacantul în vârstă de 29 de ani a ajuns ieri în România, iar azi dimineață a mers la Insitutul Național de Medicină Sportivă, pentru testarea medicală, anunță Libertatea.

Dacă rezultatele testelor medicale vor fi bune, atacantul care a evoluat în campionatele din Italia, Anglia, Spania, Germania și Rusia, va semna cu Dinamo. Nigerianul vine să-l înlocuiască pe Gnohere, plecat la Steaua.

Nigerianul Victor Nsofor Obinna are un CV impresionant. Este jucătorul cu cea mai bună carte de vizită care a venit în România în ultimii ani. El a jucat în toate campionatele importante de pe Bătrânul Continent. Obinna a început aventura europeană cu trei sezoane la Chievo Verona (19 goluri în 82 de partide).

Citește și: Fost fotbalist la Inter și Milan, Cristian Daminuță a ajuns la Olimpia Satu Mare

S-a mutat la Inter Milano, unde a marcat 1 gol în 9 jocuri. Inter l-a împrumutat în sezonul 2009-2010 la Malaga, unde nigerianul a marcat 4 goluri în 26 de partide, iar în sezonul următor, 2010 – 2011, l-a dat tot sub formă de împrumut la West Ham United, unde a bifat 25 de partide și 3 goluri.

În perioada 2011-2015, Obinna a fost jucătorul rușilor de la Lokomotiv Moscova, unde a strâns 45 de meciuri și 3 goluri, cu mențiunea că în 2014 a mai fost împrumutat, o scurtă perioadă, la Chievo, unde a strâns 10 meciuri și 2 goluri.

Ultimii doi ani, Obinna i-a petrecut în Germania. Mai întâi a semnat cu MSV Duisburg, unde a prins 15 meciuri și 3 goluri. S-a mutat la Darmstadt, dar n-a apucat să joace decât două meciuri din pricina unei accidentări.

În naționala Nigeriei, Victor Obinna a strâns 48 de selecții și 12 goluri.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.