Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cadou umilitor pentru Liviu Dragnea: Ce a primit liderul PSD la Suceava / FOTO

Liviu Dragnea candidează la șefia PSD la Congresul din această lună, de pe 18, iar până atunci face turul organizaților din țară pentru a-și convinge colegii să-i acorde votul. Până la vot, Dragnea a primit un cadou considerat umilitor. Aflat în Suceava, Dragnea s-a ales cu o pereche de pantofi, după ce săptămâna trecută apăruse într-o ipostază jenantă pentru un om civilizat. La conferința județeană a PSD Teleorman, Dragnea a apărut cu pantofii rupți.

Citește și: OFICIAL Primești bani dacă ești turnător: Statul îți dă până la 100.000 de euro

„Într-adevăr, eu merg foarte mult pe teren și pantofii se cam uzează, dar mă încalț cu cei primiți cadou la Congresul PSD. Nu am de ce să mă ascund, am rupt mulți papuci și chiar aveam nevoie”, a spus Dragnea după ce a primit pantofii de la Cătălin Nichifor, proaspăt reales în fruntea organizației sucevene a PSD.

Citește și: E profesoară, dar primește lecții: Cine o sfătuiește, gratuit, pe Carmen Iohannis / VIDEO

Cadoul i-a fost înmânat liderului PSD în cadrul Conferinţei judeţene de alegeri a PSD Suceava, care a avut loc sâmbătă, la Poiana Stampei. „Aveţi drum lung şi greu de făcut”, i-a spus Nechifor lui Dragnea, ca motivaţie pentru acest surprinzător dar, adăugând că sloganul PSD Suceava pentru alegerile locale din 2016 va fi „Mergem mai departe”.

„Sper că preţul este sub 350 de euro, altfel trebuie să-i declar. O să-i port, o să mă încalţ cu ei la congres”, a declarat Liviu Dragnea, care a mai spus că a rupt multe perechi de pantofi în anii de când face politică, scrie presa locală.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.