Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Cadouri' de botez împărțite de polițiști în Ilfov - Amenzi de 13.000 lei aplicate participanţilor

Mediafax
amenda amenzi politist

Poliţiştii oraşului Măgurele, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Ilfov şi efective de jandarmi, au efectuat, sâmbătă noaptea, verificări la un local din comuna 1 Decembrie, unde se desfăşura un botez, fiind date amenzi de 13.000 lei pentru nerespectarea măsurilor de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov, poliţiştii au constatat faptul că în unitatea de profil respectivă se afla în desfăşurare un botez, la care participau mai multe persoane, fiind încălcate dispoziţiile HG 856 din 2020 privind prelungirea stării de alertă, prin care este interzisă organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive), precum şi măsurile de protecţie individuală.

În consecinţă, poliţiştii ilfoveni au luat măsuri de întrerupere a evenimentului, au identificat o parte dintre persoanele participante şi au aplicat sancţiuni.

Citește și: DOSAR 'Ăia 3.045.000 euro cad cu toții, nu rămâne așa în pom', îl asigura ofițerul Fleancu pe afaceristul Bogdan Savin, legat de expertiza din dosarul său penal

În urma verificărilor, până la acest moment, poliţiştii oraşului Măgurele au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 13.000 de lei din care o sancţiune contravenţională, cu amendă în valoare de 3.000 de lei, a fost aplicată administratorului societăţii, iar celelalte sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 10.000 de lei, au fost aplicate persoanelor participante, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În prezent, poliţiştii efectuează activităţi pentru identificarea tuturor persoanelor care au participat la eveniment, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

În acelaşi context, poliţiştii din Măgurele au deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.