Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cadre medicale de pe o ambulanţă, atacate în Râşnov - Agresorul ar fi un bărbat cu antecendente de consum de alcool şi droguri

antena3 cnn
ambulanta 112

Cadrele medicale de pe o ambulanţă care s-a deplasat pentru preluarea unui pacient ar fi fost atacate miercuri, în Râşnov, acestea nefiind rănite grav, însă maşina fiind avariată, potrivit Agerpres.

Informaţia a fost lansată pe Facebook, pe un cont privat, împreună cu poze şi cu un comentariu, în care se spune "asta se întâmplă când nu mai exista respect pentru cadrele medicale... Când toată lumea aruncă cu gunoi dar se prezintă doar informaţii trunchiate!".

Potrivit unor surse, atacatorul ar fi chiar pacientul pe care cadrele medicale de pe respectiva ambulanţă ar fi trebuit să-l preia.

El ar fi devenit recalcitrant la sosirea ambulanţei, iar când echipajul a intrat în maşină şi a închis uşile, ar fi lovit în parbriz şi în geamurile laterale până când le-a spart.

Între timp, cadrele medicale au sunat la 112 şi un echipaj de poliţie a fost direcţionat la faţa locului, care l-ar fi reţinut pe bărbat. Acesta ar fi cunoscut ca şi consumator de alcool şi droguri şi a mai fost dus la spital, la psihiatrie, în trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.