Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cadrele medicale, protest în Piața Victoriei: 'Facem promisiuni în fiecare zi, dar această criză a epuizării continuă' / FOTO

protest sanitas

Membrii Sanitas au ieșit marți în Piața Victoriei, din București, să ceară plata salariilor restante și deblocarea posturilor, pentru a se rezolva problema epuizării cadrelor medicale. Președintele Sanitas reclamă lipsa de comunicare dintre guvernanți și reprezentanții cadrelor medicale din România. Președintele Sanitas, despre guvernanți: "Facem promisiuni în fiecare zi dar această criză a epuizării continuă."

"Dorim ca problemele ce țin de salarizare să se rezolve, adică stimulentul de risc. Apoi este vorba de deblocarea posturilor, foarte importantă astăzi. În afară de strategiile astea de criză idioate pe care le-au luat unii, e vorba de colegii din spital care nu mai pot, au obosit, sunt bolnavi. (...) Astăzi câțiva lideri Sanitas sunt deja cu COVID, sunt pozitivi. Facem promisiuni în fiecare zi, dar această criză a epuizării continuă. Este o lipsa totală de discuții și de comunicare (…) Era simplu să convoci într-o teleconferință, să vorbești cu cei abilități care ar fi putut să rezolve lucrurile astea." a declarat Leonard Bărăscu pentru reporterul Antena3, în direct de la protestul din Piața Victoriei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.