Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adversarul lui David Popovici, americanul Caeleb Dressel, a ajuns rău: A ratat calificarea la Camiponatele Mondiale de la Fukuoka

Caeleb Dressel

Înotătorul american Caeleb Dressel, septuplu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice şi care a revenit în bazin după o absenţă îndelungată, a ratat şi ultima sa şansă de calificare la Campionatele Mondiale de la Fukuoka (14-30 iulie), informează AFP.

Dressel, care s-a retras anul trecut, din motive medicale necunoscute, de la Mondialele care au avut loc la Budapesta, s-a clasat sâmbătă pe un modest loc 22 în seriile probei de 50 m liber din cadrul Campionatelor Statelor Unite de la Indianapolis, scrie agerpres.ro.

Vedeta nataţiei americane eşuase deja în alte trei probe, la 50 m fluture (locul 3), 100 m fluture (locul 5) şi 100 m liber, în care a nu a acces în finală.

În vârstă de 26 de ani, Caeleb Dressel are în palmares 14 titluri de campion mondial. Americanul a revenit în competiţie în luna mai, cu ocazia unei reuniuni desfăşurate la Atlanta, fără să ofere prea multe explicaţii referitoare la decizia sa de a sta departe de bazin în lunile anterioare. Însă, într-un interviu acordat în aprilie 2022, el a dezvăluit că suferă în mod regulat de anxietate.

Într-o postare pe Instagram, în septembrie 2022, Dressel a scris că este "fericit fără înot", dar a precizat că prevede totuşi o revenire în bazin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.