Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Câine din rasa Malinois, salvat de un echipaj ASPA din Lacul Pantelimon. Poliţiştii verifică dacă a fost abandonat de stăpân / FOTO

caine salvare

Câine din rasa Malinois, salvat de un echipaj ASPA din Lacul Pantelimon. Poliţiştii verifică dacă a fost abandonat de stăpân.

Un câine din rasa Malinois a fost salvat de un echipaj ASPA din Lacul Pantelimon, unde a căzut şi nu reuşea să iasă.

”În dimineaţa zilei de ieri am fost sesizaţi de către un cetăţean care se plimba prin Parcul Pantelimon despre un câine căzut în lac. Câinele, epuizat şi speriat că nu reuşea să urce malul înalt, risca să intre în hipotermie după ce petrecuse deja cateva ore în apa rece a lacului. Un echipaj de intervenţie ASPA s-a deplasat de urgenţă la locaţia indicată şi a reuşit să scoată câinele”, a transmis, marţi, ASPA.

Reprezentanţii instituţiei au precizat că este vorba despre un câine din rasa Malinois, care a fost transportat la adăpostul ASPA Mihăileşti, unde echipa medicală l-a consultat şi i-a acordat primul ajutor.

”De asemenea, câinele a fost verificat şi s-a stabilit că are microcip şi este un câine cu deţinător. Având în vedere circumstanţele în care a fost găsit, a fost sesizată poliţia pentru a se verifica dacă este vorba despre un caz de abandon”, a mai transmis ASPA.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.