Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Câine ţinut legat de o ţeavă metalică, cu un lanţ de numai 50 de centimetri, fără apă şi hrană - Dosar penal pe numele proprietarului

konoplizkaya
caine cernobil

Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele unui bărbat de 52 de ani care şi-a legat câinele de o ţeavă metalică, cu un lanţ de doar 50 cm şi nici nu i-a dat hrană şi apă. Incidentul a avut loc în localitatea Cinciş Cerna, din judeţul Hunedoara, potrivit news.ro.

”La data de 12 februarie 2024, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, în urma unui  control efectuat în localitatea Cinciş Cerna, din judeţul Hunedoara, au stabilit că, un bărbat de 52 ani, a aplicat rele tratamente şi cruzimi unui animal din specia canină pe care acesta îl deţinea la domiciliu, în sensul că, nu avea apă, hrană şi nu beneficia de libertatea de a se mişca în aer liber, fiind legat de o ţeavă metalică, cu un lanţ de aproximativ 50 cm”, a transmis IPJ Hunedoara.
Poliţiştii au decis să ducă animalul, pe o perioadă de 45 de zile, într-un adăpost pentru protecţia animalelor.
Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru nerespectarea Legii nr. 205/2004, republicată privind protecţia animalelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.