Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CĂLĂII jurnalistului Jamal Khashoggi au început să fie EXECUTAȚI, în condiții suspecte: Unul dintre ei a murit într-un accident de mașină

Unul dintre cei 15 suspecți în cazul jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, care a dispărut la 2 octombrie după ce a intrat în consulatul Arabiei Saudite la Istanbul, a murit într-un accident de mașină produs la Riad, a relatat joi publicația Yeni Şafak, citat de Hürriyet Daily News.

Mashal Saad al-Bostani, un locotentent în vârstă de 31 de ani din cadrul Forțelor Aeriene Regale ale Arabiei Saudite, se numără printre cei 15 suspecți care au călătorit la Istanbul în aceeași zi în care Khashoggi a dispărut după ce a intrat în consulatul Arabiei Saudite, scrie mediafax.ro.

Citește și: Încasări URIAȘE încă de la 14 ani! Ce fotbalist cunoscut câștiga mai mult decat părinții

Publicația turcă specifică faptul că sursele sale nu au dezvăluit detalii privind accidentul din Riad sau rolul lui Bostani în cazul dispariției jurnalistului saudit.

O echipă formată din anchetatori turci şi saudiţi a început, luni după-amiază, percheziţiile în sediul Consulatului Arabiei Saudite din Istanbul, la două săptămâni de la dispariţia jurnalistului Jamal Khashoggi. Un oficial turc de rang înalt a declarat sub protecţia anonimatului pentru agenţia The Associated Press că dovezile găsite de anchetatori indică asasinarea jurnalistului în sediul Consulatului saudit. Un alt oficial turc a afirmat pentru CNN că jurnalistul a fost ucis în Consulat, iar corpul a fost tăiat şi transportat.

Citește și: Simona Halep a hotărât! Ce decizie DIFICILĂ a luat

Consulul Mohammad al-Otaibi s-a întors în Arabia Saudită pe data de 16 octombrie, înainte ca autoritățile turce să efectueze percheziţii la reşedinţa sa.

Khashoggi a fost un colaborator al cotidianului Washington Post unde a scris articole de opinie critice față de prințul coroanei saudite. Acesta a intrat în consulatul Arabiei Saudite la Istanbul pentru a ridica mai multe documente necesare pentru a se căsători.

Citește și: Lovitură pentru Carmen Adamescu! Afacerea ei este pusă sub sechestru .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.