Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călărași: 6 persoane, reținute pentru proxenetism şi trafic de minori

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Şase persoane au fost reţinute pentru proxenetism şi trafic de minori, în urma a opt descinderi efectuate de poliţiştii din Călăraşi şi cei de la Direcţia de Operaţiuni Speciale, suspecţii urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă, potrivit unui comunicat de presă remis joi de IGPR, scrie agerpres.ro

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi şi cei de la Direcţia Operaţiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - B.T. Călăraşi, au efectuat miercuri opt percheziţii în Călăraşi şi Bucureşti, la locuinţele unor persoane bănuite de trafic de trafic de minori şi proxenetism, reiese din comunicat.

Război total între Mihai Gâdea și un celebru jurnalist! 'E foarte GRAV'


Conform acestuia, şase persoane au fost reţinute, precum şi identificate şi ridicate de poliţişti înscrisuri referitoare la transferul de bani, telefoane mobile şi sume de bani. 

IGPR precizează că membrii grupării, femei şi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 31 de ani, ar fi constituit, începând cu luna noiembrie 2015, un grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi trafic de minori. Cei în cauză ar fi recrutat, adăpostit, transportat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe persoane de sex feminin, pe raza judeţului Călăraşi, obţinând foloase patrimoniale.

Percheziții de AMPLOARE în București și 7 județe din țară: 16 persoane, aduse pentru audieri


Opt persoane sunt cercetate sub sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, proxenetism, mărturie mincinoasă şi instigare la mărturie mincinoasă. 

Şase persoane au fost reţinute pentru 24 de ore şi depuse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Călăraşi, urmând ca joi, 18 mai, să fie prezentate Tribunalului Călăraşi, cu propunerea de arestare preventivă. Faţă de alte două persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar. 

Cercetările continuă pentru probarea întregii activităţi infracţionale a membrilor grupării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.