Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călătorie de coşmar pentru Iohannis. Panică în jurul preşedintelui

iohannis aeroport

Klaus Iohannis a plecat joi dimineaţa la Bruxelles, pentru întâlniri cu mai mulţi oficiali europeni. Cunoscut ca o persoană căreia nu-i place deloc să se deplaseze cu avionul, preşedintele a avut parte de o călătorie de coşmar.

La aterizarea delegaţiei prezidenţiale la Bruxelles, avionul în care se afla preşedintele a trecut prin turbulenţe puternice. Mai multe persoane din delegaţie, inclusiv jurnalişti, s-au speriat serios. Aterizarea s-a făcut pe o ceaţă densă, însă până la urmă nu s-au înregistrat alte incidente grave, deşi în capitala Belgiei fusese anunţat cod galben de vânt.

Klaus Iohannis evită de obicei avionul. Deplasările pe ruta Sibiu-Bucureşti şi celelalte vizite din campania electorală au fost făcute cu maşina.

Șeful statului are joi convorbiri cu președintele Consiliului European, Donald Tusk, și președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, iar vineri cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. De asemenea, șeful statului va avea câte o declarație de presă comună cu Junker și cu Stoltenberg.

Președintele Iohannis a declarat înainte de plecarea la Bruxelles că va aborda în discuțiile cu acești oficiali teme de interes deosebit pentru România în relația cu organismele europene și NATO.

Din delegația care îl însoțește pe președintele Iohannis la Bruxelles fac parte consilierii prezidențiali Dan Mihalache, George Scutaru, Leonard Orban, Cosmin Marinescu, Andrei Muraru și Tatiana Niculescu Bran — purtător de cuvânt al șefului statului, consilierul personal Mihai Răzvan Ungureanu și șeful Statului Major General, general-locotenentul Nicolae Ciucă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.