Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călătorii blocați după deraierea locomotivei din zona Vadu Lat, preluați cu automotoarele

incendiu locomotiva

Automotoarele îndrumate din stația București Nord au preluat călătorii de la garnitura R 9304 din stația Zăvestreni și se îndreaptă spre capitală. De asemenea, acestea au preluat și călătorii din trenul IR 72 staționat în Vadu Lat, care au dorit să își continue călătoria spre Craiova, potrivit CFR.

CFR Călători ține legătura cu CFR SA și cu autoritățile care cercetează accidentul pentru comunicarea modului și a condițiilor în care se va relua circulația în zona Zăvestreni-Vadu Lat, unde locomotiva unui tren a deraiat.

Automotoarele îndrumate din stația București Nord au preluat călătorii de la garnitura R 9304 din stația Zăvestreni și se îndreaptă spre capitală. De asemenea, acestea au preluat și călătorii din trenul IR 72 staționat în Vadu Lat, care au dorit să își continue călătoria spre Craiova.

Au fost asigurate apă și produse preambalate, informează CFR Călători.

Potrivit CFR Călători, la ieșirea din stația Zăvestreni, în zona macazului, s-a produs deraierea de o osie a locomotivei trenului R 9304 Roșiori Nord - București Basarab.

Circulația celorlalte trenuri este temporar întreruptă în zona afectată și se va desfășura, în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA.

Sunt afectate trenuri de călători care staționează în gările adiacente, până la redeschiderea circulației (72, 9900,10090, 11500,1594, 79, 11612, 9002, 11614), potrivit CFR Infrastructură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.