Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Calculele liberalilor: Când ar putea reîncepe activitatea și când e așteptat un val doi al epidemiei

Inquam Photos / Octav Ganea
coronavirus medic masca

Prezent în cadrul emisiunii Umbrela Strategica, vicepreședintele Comisiei de Apărare, deputatul Ovidiu Raețchi, a declarat că, în estimarea lui, o serie de activități din Romania ar putea fi reluate, etapizat, în circa o lună, dacă rezultatele carantinei dau rezultate.

Raețchi a spus că unele domenii ar putea reintra experimental în activitate din luna mai. Totusi, liberalul a avertizat că e posibil sa apara un al doilea val de infectări în toamnă, în luna octombrie, ceea ce ridică semne de întrebare asupra alegerilor parlamentare.

Citește și: În plină criză pe piața muncii, omul instalat de Guvernul Orban aruncă peste jumătate de milion de euro pe bannere, pixuri, agende, pliante și afișe

Raețchi a confirmat ca e imposibil ca alegerile locale ca se desfășoare la termen, spunând că acestea ar putea avea loc în septembrie tocmai luând un calcul un val doi epidemic în luna octombrie. O problemă deschisă rămâne cea a alegerilor parlamentare, care în condițiile revenirii Covid-19 în toamnă vor trebui fie împinse în primăvara anului 2021, fie organizate tot în septembrie, concomitent cu localele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.