Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Calculele lui Chicu: PAS-ul se îneacă cu totul în minciuni și manipulare

stiri.md
Ion Chicu

”Constat că fruntașii PAS-ului se îneacă cu totul în vlaga lor vitală – minciuna și manipularea”, susține fostul premier, Ion Chicu, pe rețelele de socializare.

Acesta a ținut să explice în ce mod au fost aprobate majorările salariale la profesori și magistrați.

”Ipocriților, majorarea diferențiată a salariilor la profesori (cu 5,6%) și ale voastre și prezidentei cu 7,7%, nu este din cauza imperfecțiunii Legii 270.

Pentru că, mincinoșilor, valoarea de referință de la care se calculează salariul profesorului și Domnicăi Manole se stabilește ÎN FIECARE AN ÎN Legea Bugetului. Pe care Maia Sandu n-a întors-o în Parlament, pentru că anume acolo e inclusă de voi creșterea obraznică a salariilor voastre, Maiei Sandu și Domnicăi Manole.

Faptul că profesorul va primi cu doar 3.800 lei mai mult pe an, iar judecătorul de la CCM cu tocmai 156 mii lei, e doar din cauza că ASEMENEA MODIFICĂRI AȚI ADOPTAT VOI (asta deja după refuzul Maiei Sandu de a semna unul din cele 3 amendamente ce mărește salariul judecătorilor de la CCM).

Dacă profesorului i-ați majorat valoarea de referință doar cu 100 lei (de la 1.800 la 1.900), apoi Domnicăi Manole - sireaca, i-ați majorat-o tocmai cu 400 lei (de la 2.600 la 3.000).

Mai mult, dacă profesorul l-ați lăsat la clasa de salarizare 56 cu coeficientul 3,16, apoi prietenilor voștri de la CCM le-ați majorat și clasa de salarizare de la 121 la 126 și coeficientul de la 12,29 la 13,65. Iar pentru asta ați modificat legea 270.

Maia Sandu, întoarceți în Parlament la revotare și legea bugetară anuală. Fie-vă rușine și milă de profesorii și medicii care v-au crezut și votat masiv”, a explicat Chicu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.