Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Calculele PSD din Parlament: Ce pot face Blaga și Gorghiu (surse)

ponta zambeste

Social-democrații revin în Parlament, după sărbătorile de Paști, cu evaluări proaspete privind majoritatea parlamentară care susține Guvernul.

În acest moment, PSD se așteaptă la o diferență confortabilă de minim 45 de parlamentari la moțiunea de cenzură, au precizat surse de la varful partidului pentru stiripesurse.ro.

Sursele citate spun că singura surpriză pe care ar putea să producă PNL ar fi să demonstreze că le lipsesc sub 40 de parlamentari pentru dărâmarea Guvernului, însă chiar și așa moțiunea de cenzură va fi 'inofensivă' pentru PSD.

“Este un lucru normal, pe care îl înțelegem, nu ne deranjează. Sunt obligați să depună o moțiune. Acum, vedeți că au început și ei să fie mai realiști după ce ne-au anunțat zi și noapte că au majoritate. Majoritatea este solidă și așa va rămâne până în 2016”, spun surse din conducerea PSD.

PNL pregătește surpriza

Co-președintele PNL Alina Gorghiu a anuntat că liberalii nu pot schimba 'mâine' Guvernul dar că la moțiunea de cenzură îi pregătesc o surpriză lui Victor Ponta.

„Această sesiune parlamentară va fi finalizată cu o moţiune de cenzură. Vă garantez că diferenţa în număr de voturi nu va fi cea la care PSD se aşteaptă. Nu am garanţia că va duce la căderea guvernului”, a declarat şefa PNL.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.