Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Căldură în toate apartamentele racordate la sistemul centralizat din Tulcea

epochtimes-romania.com
calorifer

Toate apartamentele din municipiul Tulcea racordate la sistemul centralizat de furnizare a energiei termice beneficiază de căldură, iar conducerea societăţii de termoficare Energoterm SA face apel la populaţie să-şi plătească datoriile pentru ca la rândul ei să poată să plătească furnizorii la timp, informează Agerpres.

Directorul societăţii Energoterm SA, Răzvan Teodoru, a declarat, pentru AGERPRES, că încă de la finalul săptămânii trecute au început probele pentru furnizarea agentului termic, aşa încât în momentul de faţă toate cele aproape 7.000 de apartamente racordate la sistem sunt încălzite.

"De la începutul anului, am început procedura de executare silită pentru circa 500 de persoane fizice care au datorii de aproape un milion de lei. Fac apel la populaţie pentru a plăti la timp facturile. În caz contrar, datornicii vor ajunge în procedura de executare silită şi vor plăti şi executorul", a menţionat directorul Răzvan Teodoru.

La cererea unor asociaţii de proprietari, societatea Energoterm SA a pornit şase din cele 20 de centrale termice din municipiu încă din data de 20 octombrie, aşa încât în ultimele două săptămâni circa 1.000 de familii au avut căldură şi în timpul nopţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.