Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Calea ferată Vălișoara-Caransebeș a intrat în reparații capitale: Viteza de circulație a trenurilor va crește la 100 km/h

Agerpres
cale ferata sine

CFR Infrastructură a anunțat marți că viteza de circulație a trenurilor pe calea ferată Vălișoara-Caransebeș va crește la 100 km/h, după finalizarea lucrărilor de reparații capitale, aflate în curs de desfășurare.

Potrivit unui comunicat al CFR Infrastructură, pe calea ferată Vălişoara-Caransebeş sunt în desfășurare lucrările între km 461+100 și km 475+835 (14,635 km), lucrări care au drept scop îmbunătățirea condițiilor de circulație și a gradului de confort, potrivit mediafax.ro.

Lucrările sunt efectuate pentru readucerea elementelor componente ale căii la parametrii iniţiali și creșterea vitezei de circulație a trenurilor de călători de la 70 km/h la 100 km/h.

În cadrul lucrărilor este prevăzută înlocuirea suprastructurii vechi cu suprastructură nouă, ciuruirea integrală a prismei de piatră spartă, înlocuirea a 7 schimbătoare de cale cu schimbătoare de cale noi pe traverse din beton, refacerea substratului căii pe zona schimbătoarelor de cale și pe zonele noroioase, pe o porțiune de aproximativ 1000 m cale, și refacerea podeţului de la km 474+034.

Valoarea contractului este de 42,2 milioane de lei, iar sursa de finanțare este de la bugetul de stat. Lucrările sunt executate de Wiebe SRL - Swietelsky CF - Swietelsky AG, iar termenul de finalizare este luna octombrie 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.