Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Dobra propune ca pe data de 1 martie să aibă loc alegerile pentru viitoarea conducere a organizaţiei

Facebook
Calin Dobra

Preşedintele interimar al PSD Timiş, Călin Dobra, a declarat joi că va propune ca pe data de 1 martie să aibă loc alegerile pentru viitoarea conducere a organizaţiei, care va avea ca principală misiune câştigarea alegerilor europarlamentare, scrie Agerpres.

El a anunţat că, în ultimul Comitet Executiv Naţional al PSD, s-a dat decizia de organizare a alegerilor, iar în cadrul Biroului Permanent Judeţean şi al Comitetului Judeţean al PSD Timiş, care se va întruni joi după-amiaza, le va propune social-democraţilor timişeni data de 1 martie pentru aceste alegeri. 

"Sper ca după data de 1 martie să creionăm o echipă la nivelul organizaţiei PSD Timiş, care va avea sarcină câştigarea alegerilor europarlamentare, în judeţul Timiş. Ştiu că este o misiune grea legat de ceea ce înseamnă acest tur de scrutin, dar cred că vom demonstra în continuare, atât prin organizaţia judeţeană, cât şi prin cele 99 de organizaţii locale, că suntem o organizaţie serioasă, care ne-am îndreptat tot timpul spre cetăţean, atât prin susţinerea proiectelor de infrastructură şi de dezvoltare pentru judeţ, cât şi prin ceea ce înseamnă bugetul propriu-zis", a declarat Călin Dobra, preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, într-o conferinţă de presă.

Citește și: Adrian Pau (Pro România Timiș) susține că foarte mulţi bani sunt prevăzuţi pentru partidele politice

Acesta a punctat că este pentru prima oară când bugetele locale ale primăriilor vor beneficia de 100% din cota de impozit pe venit. Dobra a explicat că, dacă până acum, o sumă rămânea la nivel naţional, acum, construcţia bugetului asumat de PSD arată că 100% din cota de impozit pe venit va rămâne la nivelul autorităţilor locale. 

"Din această cotă, 60% va rămâne pe raza administrativă a primăriei, 15% va merge la consiliul judeţean, 7,5% va merge, în mod egal la nivelul fiecărui consiliu judeţean, care va distribui obligatoriu spre primării pentru susţinerea proiectelor de dezvoltare, iar diferenţa de 17,5 % tot la consiliul judeţean va merge şi va fi distribuită primăriilor din judeţ, pentru echilibrarea bugetelor", a detaliat Călin Dobra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.